• itulau_fanua

Tala Fou

Faʻateleina le manaʻoga mo masini faʻafesoʻotaʻi i se taimi lata mai

Vacuum Contactors
● O le masini fa'afeso'ota'i masini e aofia ai se fa'alavelave fa'amama ma se masini fa'aogaina.Vacuum interrupter e lua galuega tauave: fa'alavelave soo le fa'agaioia o le taimi nei ma tineia le arc ma le fa'atuatuaina e ala i le fa'aogaina masani.
● Vacuum contactor e aofia ai se faavaa mana insulating, faavae uʻamea, taavale lima, faiga electromagnetic, ki fesoasoani, ma vacuum ki faagaau.
● Vacuum contactor o loʻo i ai le malosi tineia o le arc, lelei le faʻatinoina o le mamafa o le malosi, maualuga le faʻaogaina o taimi, ma le umi o le auaunaga.
● Faʻateleina o masini ma faʻatupuina i le taulaga ua faʻateleina ai le manaʻoga mo afi, capacitors, switchgear, transformers, ma isi. O lenei mea e faʻamoemoe e faʻaosoina ai le manaʻoga mo masini faʻafesoʻotaʻi.

Avetaavale Autu ole Global Vacuum Contactors Maketi
● O lo'o fa'atupula'ia le mana'oga mo masini fa'afeso'ota'i i le lalolagi atoa ona o le fa'atupuina o masini ma fa'atauga.E maualuga le mana'omia o le eletise ona o le si'itia o tagata i le lalolagi atoa.O loʻo faʻauluina foʻi le maketi o fesoʻotaʻiga gaogao a le lalolagi.
● O le faʻateleina o fesoʻotaʻiga tufatufaina ma le faʻafouina o atinaʻe eletise o loʻo i ai nei o loʻo faʻamoemoeina foi e faʻateleina ai le manaʻoga mo masini faʻafesoʻotaʻi i le taimi o faʻataʻitaʻiga
COVID-19 Aafiaga Iloiloga
● O le faʻamaʻi COVID-19 ua faʻalavelaveina le tau atoa o le maketi o masini faʻafesoʻotaʻi.O le faʻamaʻi ua faʻalavelaveina le sapalai o mea mata ma tagata faigaluega i le maketi.O le manaʻoga mo masini faʻafesoʻotaʻi ua matua aʻafia i le lalolagi atoa, ona o le tele o loka loka na faʻaaogaina e atunuu eseese e pulea ai le faʻamaʻi.O le tele o tagata gaosi oloa fa'afeso'ota'i gaogao o lo'o taumafai e fa'aaogaina ni ta'iala fou e toe fuata'i ai a latou fa'ata'ita'iga pisinisi.

Atinae Autu
● Iā Setema 10, 2019, na tuʻuina atu ai e le ABB se masini faʻafesoʻotaʻi gaogao fou mo le fesuiaʻiina o uta eletise i le ofoina atu o le eletise.O lenei faʻafesoʻotaʻi e fetaui mo le tele o ituaiga o talosaga e manaʻomia ai se numera maualuga o faʻagaioiga: afi amata ma afi faʻatonu nofoaga autu, transformers, vaivai amata, ma uamea-faapipiʻiina faletupe capacitor.

Asia Pacific o le a umia le tele o vaega o le maketi o le Vacuum Contactors Global
● Faʻavae i luga o le itulagi, e mafai ona vaevaeina le maketi faʻafesoʻotaʻi gaogao lalolagi i Amerika i Matu, Europa, Asia Pasefika, Latina Amerika, ma Sasaʻe Tutotonu & Aferika
● Asia Pacific na pulea le maketi o fesoʻotaʻiga masini i le lalolagi i le 2019, ona o le faʻatupulaia o le taulaga ma le lalolagi i le itulagi.O loʻo faʻamoemoeina le faʻaauau pea i le vaitau o faʻataʻitaʻiga ona o le faʻatupulaia o tupe teufaafaigaluega i le vaega o alamanuia, aemaise lava i atunuu e pei o Saina, Initia, ma Iapani.
● Amerika i Matu o loʻo faʻatatauina e umia se vaega tele o maketi faʻafesoʻotaʻi gaogao i le lalolagi i nai tausaga o lumanaʻi.O le si'itia i le taulaga ma le tau eletise ua fa'ateleina ai le mana'omia mo masini fa'afeso'ota'i i totonu o le itulagi.
● O le maketi i Europa e foliga mai o le a faʻalauteleina i se saoasaoa lelei i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.O le maualuga o tupe teufaafaigaluega i le vaega faʻafouina ma faʻasalalauga & tufatufaina atu o atinaʻe e faʻatatau e faʻamalosia ai le maketi o fesoʻotaʻiga masini i totonu o le itulagi.
● O le maketi i Sasaʻe Tutotonu & Aferika ma Amerika Latina o loʻo faʻamoemoe e faʻalautele i se saoasaoa faʻavave i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.O lo'o fa'atupuina tele le atina'e o alamanuia i nei itulagi.O le mea lea ua fa'amoemoe e fa'ateleina ai le mana'omia mo masini fa'afeso'ota'i i se taimi lata mai.


Taimi meli: Au-05-2022